Pappa 50 år

Jag har legat död i min säng hela dagen.. Så fort jag ställt mig upp har huvudvärken och illamåendet kommit. Ibland önskar man att man hade en gullig kille som sprang lite ärenden, masserade och tyckte allmänt synd om än. Har iallafall lyckats kollat på Buddah-filmen som var 2 h 14 min..  Jag höll på att somna flera gånger under filmen, inte nog med det så var den på engelska utan text. Hurra vad roligt, jag som suger i engelska! Nu håller jag på att samlar krafter till att ta tag i uppgiften till filmen. Måste vara klar med den ikväll..
Var nere och handlade för ett tag sen och har nyss ätit tacos, hur gott som helst!! Har tvättstugan kl 19-23 ikväll..Så det kommer väl bli film som gäller och sen ett springande fram och tillbaka till tvätten.
Kollade nyss upp min sista uppgift i Samhällskunskap/Religion (ämnena var ihop slagna i arbetet) och jag fick ett MVG :) "En mycket bra och genomarbetad uppgift. Bra jobbat...." Det är så skönt att man få bra feedback när man jobbar arslet av sig hela tiden. Ingen kommer någonsin förstå hur mycket jag längtar till studenten och att slippa företagslinjen och detta jobbiga och tråkiga hetspluggandet. Ska man plugga ska man ha intresset för det man pluggar annars är det överjävligt.
Pappa fyller 50 år idag, helt sjukt vad gammal.. haha!! Mamma har endast 5 månader kvar sen är hon också 50 bast. Så det blir 100 årsfest i September tydligen. Det blir skoj det! Grattis till pappa iallafall!

Nej om man kanske ska ta ett bad.. nej just fan måste ju plugga! Får bada senare om jag hinner! adjö.A
hahaha ni skulle sätt fröken här på bilden igår, dem alkohol intagen var inte att leka med och det resulterade i att hjärtat blev väldigt väldigt väldigt på lyset! sötnos vad rolig du var!

Kommentarer
Postat av: empan

ja herregud... längtar tils imorgon då vi ses igen!! <3<3

2010-04-25 @ 18:44:40
URL: http://emeliejennylinnea.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0