Psykologi är så spännande

Sitter på psykologin och vi håller på med socialpsykologi och det är så himla spännande hur folk reagerar och hur tydliga flock människor vi faktiskt är. Hur människor reagerar när man bryter mot sociala normer som att sätta sig bredvid en person i bussen fast resten av bussen är full, att ställa sig först i en lång kö istället för sist, att sätta sig väldigt väldigt nära en okänd människa m.m.
Om 10 personer står och tittar upp i himlen så är det nästan garanterat att alla som går förbi också tittar upp i himlen. Jag tycker sånt här är så fruktansvärt kul och spännande, hur vi påverkas av varandra!!
Inte konstigt att jag blivit trög när jag umgås med Emelie liksom ;) haha nej nu skoja jag bara gumman! Kärlek kärlek♥
Jag är i en grupp med 3 personer och vi ska utföra ett experiment som vi kommit på själva.. Ska bli riktigt roligt att se hur resultatet blir.
Nu slutar lektionen så måste springa iväg till naturkunskapen och kolla på min odling.. Vi har odlat bakterier och mina bakterier kommer från ett 3 års skitigt tangentbord (mitt).. Tror inte jag kommer sätta mina händer på det här igen efter att jag sett bakterierna gro i den där burken. ÄCKLIGT!
Jag är översprallig idag, helt sjukt..
over and out. A

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0