Jag saknar sommaren

Har inte sovit bra inatt, inte alls! Jag har vaknat för minste lilla, det har varit tokvarmt och jag har varit uppe och sprungit med vattenglaset tre gånger. I normala fall vaknar jag inte en enda gång under en hel natt, och så har det varit sen jag var liten. Så när jag vaknar mitt i natten får jag panik, fattar liksom inte vad felet är?!

Idag är det lång dag i skolan, först ska vi ha debatt på psykologin "Manligt och kvinnligt" Jag blev tilldelad en sida där vi är för att tjejer har lika mycket rätt att ha sex när dem vill och med vem dem vill och med hur många dem vill om killar ska få ha det.. Så detta blir krig ;) haha nejdå! Killarna som sitter i min grupp resonerar exakt som mig så det är inga konstigheter. Allt det där är ett enda stort larv!

På eftermiddagen har vi naturkunskap b där vi ska börja med evolution, sista arbetsområdet innan vi slutar! :D Naturkunskapen har utan gränser varit det roligaste ämnet under alla demhär tre åren. Ni får tycka jag är konstig men jag älskar allt som rör biologi, allt från djur, växter och hur vi människor fungerar. Men det kanske passar bra med tanke på att jag ska läsa sjuksköterska snart så :) Dock var det jag som var mesen när vi skulle sticka oss själva i fingret för att få fram blod förra lektionen...jag vägrade!

Efter skolan ska jag och emelie gå och sola och sen ska vi möta upp mamma i eskilstuna och sen ska jag köra hem :) Och ikväll blir det middag hemma hos anders igen med några stycken! Han ska lära mig hur man gör hans inbakade fläskfilé i champinjonfyllning.. alltså ni fattar inte hur god den maten är..

Nej babbelmaja måste avsluta här, take care! pussiluss.A





Sommaren är snart här igen ...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0