Hamnfestivalen/Gatufestivalen

Torsdag
Vi kom till enköping vid 6 tiden och där väntade en varsin drink och vi skulle äntligen få reda på vår överraskning!! Spända som vi va och ilurade att vi skulle campa blev vi i chocktillstånd när det vända datorn mot oss och vi ser bara en vit sandstrand och så säger dem, "VI SKA ÅKA TILL BULGARIEN TJEJER OCH VI STICKER PÅ TISDAG!" Både jag och evelina fick tårar i ögonen och tjöt av glädje. Så fruktansvärt underbart. Så på tisdagmorgon stick jag, evelina, mamma och camilla till bulgarien och vi kommer ha det så satans kul. Evelina jag är så fruktansvärt glad att vi ska göra vår andra resa utomland, vi är oslagbara..

Efter glädjebeskedet fick vi god mat och evelina stack till sin pojk för att hon skulle jobba dagen efter. Så jag hängde med mammorna ut på hamnfestivalen och hade skitkul.. När marcus spelat klart möttes vi upp och hängde med de galna hönorna resten av kvällen. Det var dans på bordet m.m. Skitkul! Sen gick vi hem och sov vid 03.00..

Fredag
Upp tidigt jag, mamma och kerstin och åkte ut till bredsand och låg på stranden hela dagen. Hur underbart som helst. Sen åkte vi hem och åt en varsin god sallad. Jag och mamma stack sen och hämtade min bror i västerås. Jag väjade för en ap stor orm på vägen.. Varför alexandra? ren reflex tror jag.. men jag hatar ormar så skulle kört över den.
Vi mötte sen upp samme och pappa och sen gick vi alla ut och käkade jättegod mat på restaurang. Vi slutade på gatufestivalen den kvällen där takida och hoffmaestro spelade. Och shit vilket drag, dem är ju så jävla bra. Så efter 1 1/2 timma hade jag och evelina stått och dansat oss svettiga. Det vart sängen efter en langos.
















Lördag
Upp tidigt, hela högen åkte ut till klubbholmen i enköping och hade en fruktansvärt bra dag. Mamma, pappa, min bror, samme och kerstin åkte hem så kvar blev jag.. Det var ju sista kvällen, inte åker man hem då? Marcus hade varit gullig och fixat gratis inträde på hamnfestivalen och även bakom scenen hamnade vi med gratis dricka i mängder.. haha vilket sen satte sina spår. Marcus var så himla gullig och började sin spelningen den kvällen med en låt tillägnad till mig. finns på facebook om ni vill se.. Så himla fin låt! älskar den låten! Denna kväll var bäst och vi höll igång långt in på morgonen.

























Söndag
Vaknade tidigt av att jag ville spränga mig själv.. det känns i kroppen att man varit igång 3 dagar i rad. Eftersom bussarna är krångliga fick jag skjut hem av marcus.. men först åkte vi till västerås med en spelare i bandet och lämna honom.
Nu är jag hemma och GUD SÅ SKÖNT... jag har dessvärre massor att göra. Jag har tvätten nu, jag måste packa, plugga körkortteori, byta sängkläder, duscha, träna m.m. Allt detta ska jag hinna idag!

Jag har iallafall haft 3 sjukt bra dagar i enköping och jag har inte varit såhär glad på länge.. Och ännu bättre är det att bulgarien väntar på mig!!!!! Nu måste jag röra på häcken här.. Puss. A

Här är vårat hotell och det är två dubbelrum bokade med havsutsikt! det ni ;)



Kommentarer
Postat av: Marcus Ö

Fin du är!

2010-07-04 @ 23:27:55
URL: http://www.finest.se/marcusöhrn

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0