Det går inte att beskriva resan i ord..

Sol, regn, moln, cosmopolitan, bröst, runkande mannen, snygga killar, rumpor, vattenskoter, bananbåtar, dans, god mat, höga klackar, brända bröst och rumpor, nudist strand, klippor, spindlar, krabbor, svärdfisk, mini krokodil, cigaretter, billig öl, bajskorvar, sår, onda fötter, majskolvar, pannkakor med chokladfyllning, snuskgubbar, fotbollsspelare, iceberg, lazure, den glade viking, nickey, gabriel, pussar, bardiskar, mexicanks buffé, promenader, puckade brudar, söta danskar, underbar hotellpersonal, olydig alex och eve, arga mammor, luftmadrasser, goda dofter, full garderob men ändå inget att sätta på sig, smycken, siesta, sönderjuckade, kåta killar, sex on the beach, tequila race och massa massa mer.

Jag ska klart åka tillbaka, gillade stället grymt mycket.. Billig mat och dricka och inga påfrestande människor (förutom inne på klubbarna).. Träffade fina fina Nickey som var brasilianare men bodde i Tyskland. Så typiskt att man ska träffa så snäll och gullig kille när vi bor jättelångt ifrån varandra.. Jag fastnade verkligen för den killen trots att vi bara umgicks under en vecka. Men life is a bitch och det har jag lärt mig för länge länge sen.

Jag är bara reserv på mina skolor till hösten tråkigt nog, och det är sjukt höga intagningspoäng till sjuksköterska i hela sverige. Ligger runt 19.20 som medelgräns och 20.0 är alla MVG .. och det har inte jag.. Men hoppas människor har ångrat sig och vill vila till hösten.. Jag vill verkligen komma in i Halmstad och det är där jag ligger bäst till också som tur är.

Sitter på jobbet nu och det är så sjukt varmt, vet inte vart jag ska ta vägen! Måste gå och hälla i mig vatten.. hörs senare! puss o kram. A

Kommentarer
Postat av: Jenny :)

Vet att jönköping har en grym hälsohögskola och ett bra studentliv, Har en kompis som pluggar där som säger att det är skitbra :)

2010-07-14 @ 17:55:23
Postat av: Evelina

Jag älskade den här resan med dig, blir fortfarande helt överlycklig av att tänka tillbaka! Och du har nog rätt, inga ord kan beskriva den här resan!

Jag älskar dig snygging!

2010-07-16 @ 11:33:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0