Riddardagarhelgen

Jag har fått höra att jag är dålig på bilder.. och jag ska bättre mig på det! Men just nu är min hårddisk sönder och går den inte att laga så har jag över 28 000 bilder som jag aldrig mer kommer få tillbaka .. Jag är sämst på att skriva också, jag orkar inte och jag har inget vettigt att skriva.. Just nu jobbar jag dagarna för jämna förutom måndagar. Sen saker som går upp och ner vet jag inte hur jag ska behandla här, det är bäst att hålla det för mig själv eller skriva där ingen ser. Men jag mår bra just nu och jag hoppas det håller i sig. Nästa mål är att sluta röka!

Riddardagarhelgen har varit kanon.. Freddie, Kim och Stina var i stan i Fredags och jag älskar verkligen de av hela mitt hjärta. Finns ingen som får mig att må så bra som de. Emelie var ju självklart med också och tillhör dem! Killarna kom med världens present till mig. Ett par nya högtalare med bas till min dator. Jag blev så himla glad så jag nästan flög i taket. Ni är bäst mina älsklingar! De har vetat länge att mina var skruttiga och spräckta, och då går de och fixar ett par nya. Ni är underbara!
Igår var det kasst väder, men det gjorde inget för jag stod ute i regnet hela kvällen och dansa. Har nog inte varit så blöt på länge. Vilket jag fick ångra sen för jag frös som ett as. Hade en tröja, en jacka, en tröja över det och sen en filt.. allt var blött och jag kände mig helt blå. Och aldrig hade jag väl trott att jag skulle ta taxi i mariefred men det har jag gjort nu. När vi väl kom hem så bada vi badkar, jättevarmt och skönt var det!

Nu står jag i butiken och det är rätt mysigt när det regnar ute.. Inte en enda människa så jag sitter bara och myser och lyssnar på musik. Men jag hade nog hellre velat ligga i sängen hela dagen och kolla på film. För det är bakisväder idag och jag känner mig helt trasig. Men jag är typ nästan frisk, det ni! :)

Nu ska jag vika och fixa lite bland kläderna! Hörs senare.. Och just jag kommer nog inte synas här så ofta för internet funkar inte hemma så jag kan inte sitta vid datorn. Gaah jag blir galen. Skit datorer! aja. puss. A

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0