2 nya hudlotion och ett paket med superenergi!

Riskettan var inte alls onödigt som alla säger, det var en jättebra utbildning enligt mig.. Filmerna vi såg var riktig hemska och jag rös i hela kroppen och fick hålla mig från tårarna. Mitt blödiga hjärta är inte att leka med vissa dagar! Hade utbildningen tillsammans med tre andra där en av killarna var sjukt skön. Så ett gott skratt fick jag några gånger under de tre timmar utbildningen höll på. Höjdpunkten var ju kaffet och ost/salami frallan vi fick, farligt gott!
Kom tillbaka till skolan vid 11.00 och körde direkt på en liten redovisning och lämna in mitt sista arbete, företagsekonomi b kursen är nu avslutad helt och hållet. Vilken lättnad! Inge mer företagsekonomi i mitt liv .. No more!
Har suttit hela eftermiddagen med mitt arbete om Israel och Palestina konflikten, det går framåt men inte fort alltså! 
Fick någon energikick nu på slutet så har inte alls ro att jobba nu, det är partymusik som dunkas i mina hörlurar nu och ett evigt taggande till Torsdag och Fredag! Har så mycket roligt att se fram emot.
Var nere på hm och köpte två hudlotion, en med äpple och vanilj doft och en med persikodoft! Hur goda som helst! Jag får aldrig nog med att köpa saker man smörjer in kroppen med. Tror jag skulle kunna fylla en hel lägenhet full med olika smörjor. Bara de luktar gott! :)
Nej om man kanske ska samla sig lite innan man ska åka hem och ta en löprunda. hörs senare! A

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0