After tonight

Det blev ingen promenad, för hade tänkt att gå ut till strandbadet men där är det skog vilket hindrar solen från att synas och då blir det så kallt. Så passade på att ta tag i massor av viktiga papper och grejer, har suttit med massor av mail och slutfört vissa saker. Ska säga upp hemtelefonen, har liksom haft hemtelefon sen jag flytta men den har varit sönder sen Juli men ändå har jag betalat den varje månad. Känns lite onödigt va när man inte är gjord av pengar?! Jag använder iallafall inte den just nu, det var bara mina tjejor och min mamma som ringde på den iallafall. Ni når mig på mobilen mina kärlekar! Var tvungen att boka om en tandläkartid också eftersom jag aldrig har tid när jag väl får tider.
När jag suttit ett bra tag så kom jag på mig själv med att inte se texten på papprena och tangenterna vid datorn, jag blicka upp och märkte att det blivit mörkt ute och det var kolsvart i rummet då jag inte tänt några lampor.. haha snacka om att vara inne i det jag höll på med..

Nu har jag pluggat bibeln och kornanen i en timma ungefär.. Ni undrar säkert hur man pluggar de.. Vi ska jämföra koranen och bibeln i olika avsnitt.. Tjooheej vad kul! Nej så farligt är det faktiskt inte.. Nu är jag iallafall klar. Nu är jag super kristen .. Åhnej det är jag icke!

Ska nog göra en kopp te och lägga mig ner här i soffan och kika på sex and the city :) Börjar bli rätt trött nu alltså. Men fortfarande lika glad och sprallig.
Imorgon ska jag äntligen träffa min älskling alex och sen ska jag ha mysbesöket frugan hos mig över natten. myyyyyysigt! nej te vare, men först kanske jag ska flytta på alla papper så jag kan ställa mig upp? eh jaa..puss.A


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0