Borde jag bli förvånad?

En kille som jag har på msn och har haft ett tag (vi pratar dock aldrig).. Skrev till mig för en stund sen, det börjar ju bra...men sen...Ja nu tjatar han om att få visa sin kuk/runka i cam för mig, eeeeeeh okej? Jag tänder inte på sånt och jag sa det åt honom. Tänkte att det var väl en liten omogen killen eller något, men nej killen är 23 :S Liksom tjugotre bast?!?! Håller man på så då eller? Jag ifrågasatte hans mognad till hans ålder och menade på att det inte var en enda 23 åring jag träffat som tjatat om att få runka i cam .. Vet ni vad han säger?
- De har väl ingen cam hemma då..
what a fuck?!? menar killen allvar? Ja sa direkt till honom att en vanlig 23 åring kanske inte är så intresserad av att runka i en cam.. Idioten svarar mig med:
-Sluta vara så torr och släpp loss tjejen!!!

herregud säger jag bara, det finns liksom killar som tänder på att runka i en cam för en tjej?! är jag på planeten jorden? nej för mig är det ofattbart. Gå och skaffa en tjej eller ett kk istället för att sitta och dräggla vid en liten datorkamera..eller vänta ...han vågar säkert inte gå utanför dörren då halva sverige sett hans kuk i camen!!!!!!hahah dethär är skrattretande och nu har han en stor BLOCK på sig!


Jag älskar killar, en planet utan killar skulle vara otroligt tråkig...men vissa kan man ju klara sig utan faktiskt! yyyyyysch!


Kommentarer
Postat av: Jesper Norr

Hahaha (Y) Kärlek till Camen!!!!!

2010-04-01 @ 09:43:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0