Fredagen den 05 mars

Väduren ca 20/3 - 19/4

Det bästa är att nu vara envis i frågor om kärlek. Du får lycka genom att tro på dina egna önskningar. Men någon romantisk erövring gör du inte nu. Det kan vara nu som du gör en dyrare investering. Men var vaken för dina utgifter och tänk dig noga för. Snåla i spel, för här syns ingen vinst.
Oxen ca 20/4 - 20/5

Den vän du har vid din sida bör vara den raraste, och ni har det så fint tillsammans. Är du fri så har även du det bra i kärlek, och bröllop hägrar. Det tycks som om levnadskostnaderna kan komma att öka nu. Ditt stabila sätt bör dock få även en svår ekonomi på fötter. Men var sparsam med spel.
Tvillingarna ca 21/5 - 20/6

Var envis i din kärlek, här ska du hålla bestämt på att din åsikt är den rätta. Nu får du framgång just genom att vara bestämd men kärleksfull. Din ekonomi går bra ihop och du ska få det avkopplat och trivsamt i din dag. Du är positiv och kan vinna i spel, men spela bara smått.
Kräftan ca 21/6 - 21/7

Får du chans till ett tillfälligt extra jobb så kan det vara bra för dig. Din arbetstakt kommer att öka väsentligt. Sund är du och orkar det mesta. Romantikens kärleksglöd kan träffa dig nu. Visst vill du det, eller också inte, men här bör du i alla fall ha det gott och kärleken kramar hela dig.
Lejonet ca 22/7 - 22/8

Vill du ändra i din kärlek så ska det kunna ge önskat rart resultat. Det verkar som om det du gör i kärlek är lyckosamt, och du får ömma kramar. Har du med böcker och författarskap att göra så får du det bättre med ekonomin. Spel ger dock ingen vinst, och det trots att du har en lyckoperiod.
Jungfrun ca 23/8 - 22/9

Du klarar det mesta och får höra att du är en tillgång. Ditt hjälpsamma sätt sprider glädje på arbetet. Promenader ger dig en uppbyggande, fin styrka. Det absolut lyckliga tycks dominera din tillvaro i allt som rör kärlek. Det finns bara trivsamma inslag här. Det kan också bli tid för en glad fest.
Vågen ca 23/9 - 22/10

Gratulationer av något slag kan du få nu. Man kommer för att uppvakta dig, och det beror på att man trivs hos dig. Du är en vänlig och omtyckt vän. Någon kan komma att ge dig en idé till bättre inkomst. Du kan förvalta den väl. Spel på tips kan ge vinst, men någon större vinst är det inte tal om.
Skorpionen ca 23/10 - 21/11

Man ändrar en del på din arbetsplats och det kan tyda på investeringar som skapar en ljus framtid. Arbetet verkar tryggt för dig, och din hälsa är bra. Nu ska du vara mer rädd om dig än att ge dig in i nya och osäkra förhållanden. Din romantik verkar bra som den är, så njut av dig själv och kärleken.
Skytten ca 22/11 - 21/12

Nu ska du ha en härlig dag i kärlek och du bör känna dig glad. Du kan få höra av andra att du är - spännande. Så nog får du kärlek om du bara vill. Du har inte den fina ekonomi som du önskar dig. Men jag tror att en förbättring är på väg för dig. Dock inte genom spel, så var snål om du måste spela.
Stenbocken ca 22/12 - 20/1

Det verkar nästan som fest på ditt arbete. Du klarar av allt med elegans och visst är du en tillgång. Stjärnorna tror på fin framgång i arbete för dig. Rara blickar kan komma om invit som talar om möjlighet till ett spännande möte. Det blir ljuvaste kärlek, och stjärnorna säger att du strålar av lycka.
Vattumannen ca 21/1 - 18/2

Nu är det inte den roligaste arbetsdagen för dig. Men det verkar tryggt för dig, och det är huvudsaken. Ta det lugnt och stressa inte så klarar du dig. Fina erbjudande om en investering till din bostad kan komma nu. Det verkar bra, men var vaksam. Spel bör du avstå från då stjärnorna inte ser någon vinst.
Fiskarna ca 19/2 - 19/3

Det mesta går i den takt som kallas lagom är bäst. Trivsamma arbetsdagar har du nu och det kan också vara positivt med utbildning i arbetet. Även om du bör klara det ekonomiska också i dag så tycks du inte ha råd med stora utgifter. I spel ska du vara mycket snål, och helst låta bli att spela.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0