Ibland får man för mycket av det goda, men vad gör det!!

En 40 grader varm jacuzzi, en snygg tjej (älsklingen), tre snygga killar, naken hud och massor av alkohol. Ja kvällen var kanon! Att skiljas från er i sommar kommer vara det värsta jag gjort i mitt liv, jag vill inte. Kan ni inte följa med hela livet? Jag tycker om er så grymt mycket♥

Idag mår jag som jag förtjänar, usch och fy det blev alldeles alldeles för mycket igår. Hittade sms som jag inte har en aning om att jag skrivit. Vi har tydligen åkt taxi också, jag skäms över att jag inte kommer ihåg det. Men värmen från vattnet och rött vin var ingen bra kombination, hur fick jag ens på mig kläderna efter? När gick vi där ifrån? Jag vet iallafall hur det är att stå med snö upp till låren i bikini mitt i vintern/våren. Ingen bra ide.. det STICKS!
Killarna fick informationen om att gräsmattan var full med hundbajs efter att de rullat sig i snön, hahaha... Jag känner att jag inte någon sammanhängande text här, tror fortfarande jag är påverkad alltså.
Hitta en kille på mc donalds igår som jobbade där med jättefina mörka djupa ögon, efter en stund så kommer en av tjejerna som jobbar där fram och ger mig en lapp med ett nummer, "Ursäkta att jag stör men min arbetskollega vill att du ringer honom!"
Hahah lite paff blev jag faktiskt... men kul vare :)
Nu ska jag hoppa in i duschen, eller kanske kliva in för annars slår jag mig nog. Skulle behöva en rotborste att skrubba bort mitt samvete med och all lukt från alkoholen. Kram.A

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0