Kontroll freak och rutin freak?! Ska jag söka hjälp?

en bekännelse....

Bara det att jag inte ens kan bryta rutinen på hur jag skär gurkan och hur jag lägger upp all sallad på tallriken. Jag vet inte om jag är ensam om detta.. Men jag skär alla olika grönsaker på ett speciellt sätt och alltid likadant, det funkar liksom inte att skära olika. Sen måste jag lägga salladen underst, ligger det andra grönsaker under måste jag plocka fram de innan jag kan äta. Jag måste vara helt sjuk?!? eller?!
När jag ska äta en maträtt börjar jag alltid med salladen, det händer nästan aldrig att jag smakar på något annat föra. Snälla är det inte någon som känner igen sig när jag skriver detta? Jag blir fan rädd för mig själv ibland. Har rutiner och tvångstankar om iprincip allting.
Varje morgon har jag samma rutiner och planering:
-Går upp
-Tar deo
-Tvättar ansiktet
-Sätter in linserna
-Smörjer mig med ögonkräm och sedan ansiktskräm
-Smörjer in kroppen
-Går och gör frukost
-Äter frukosten framför datorn
-Borstar tänderna
-Sminkar mig
-Fixar håret
-Tar fram kläder
-Packar väskan
-Går!

Jag ändrar aldrig något av detta, bortsätt om jag är hos någon annan vilket då känns obekvämt och tar mer tid än vanligt.. Skulle jag t.ex. sminka mig före frukost så skulle jag få panik. Bara jag tänker på det gör så att hela kroppen får rysningar och ett stort obehag.. Jag skojar inte när jag skriver detta, det är sant.. Lika sant som jag borde söka hjälp :P haha .. Den stackars killen som får bo med mig måste ha ett stort tålamod och sakta men säkert ta bort mina överdrivna rutiner och vanor.


Kommentarer
Postat av: Sanna

Haha, har också "morgonrutiner" ;D

2010-03-10 @ 19:56:15
URL: http://sannaaek.blogg.se/
Postat av: alexandra

Åh vad bra, då är jag inte ensam om det iallafall :)

2010-03-10 @ 20:48:02
URL: http://alexandradiana.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0