Måndagen den 01 mars

Väduren ca 20/3 - 19/4

Den väg som du går är glad och kärleksfull. Du väcker glada tankar i sinnen för ditt behagliga sätt. Det är en bra dag för kärleksfull uppvaktning. Du kan komma att göra en renovering i din bostad. Det bör bli fint runtom dig, men i spel tror jag inte på vinst. Spara slantarna i din börs.
Oxen ca 20/4 - 20/5

Det raraste som finns av kärlek kan du få uppleva nu. Stjärnorna tror på att du får en ny uppvaktning som blir spännande och rart kärleksfull. Datorer är det många som använder sig av. Det verkar bra för dig och du kan vinna på ett spel genom en dator eller slumpspel. Stjärnorna tror på vinst.
Tvillingarna ca 21/5 - 20/6

Allt nytt i arbetet är förkovrande, och studier ger dig nya meriter. Frisk tycks du vara, och du har goda idéer om din hälsa. Här tycks det handla om att kärlekens strålar kommer att träffa dig! Att det gäller kärlek kan man inte ta miste på. Du tycks få äkta lycka.
Kräftan ca 21/6 - 21/7

Även om du känner dig trött så tror jag att det är bra med ditt jobb. Du klarar det mesta, och blir du bjuden till fest så kan du få fin inspiration. Något kan kosta dig en del nu, och det kan ha med hemmet att göra. Var sparsam med dina slantar och spela inte nu, utan spara.
Lejonet ca 22/7 - 22/8

Nu är det en fin tid för omläggningar på ditt arbete och det blir nya arbetsrutiner. Man tycker väl om dig. Hälsan blomstrar i sundhet. Här bör du inte ha ont om pengar, tvärtom så ska du kunna ha en rejält fylld börs. Visst har du chans till spelvinst, men den är liten.
Jungfrun ca 23/8 - 22/9

Nu kan din vän tala om för dig att du är det raraste som finns. Nu finner du dig själv vara uppe i en romans som du bara trodde fanns i dina drömmar. Värdepapper, obligationer, ja något som har med investeringar att göra kan nu komma att ge dig en fin vinst. Men i annat spel bör du vara snål.
Vågen ca 23/9 - 22/10

Du har ett behagligt och positivt rart sätt, och de dina kommer nu att visa dig sin stora uppskattning. Kärleken bör trivas hos dig. Rutiner ska nog vara det bästa när det gäller din ekonomi. I spel tror jag inte att du får vinst nu, så bäst är att du sparar dina spelpengar.
Skorpionen ca 23/10 - 21/11

Nu tror jag att du får det roligare och bättre på ditt arbete. Det kan bero på att en chef byter tjänst. Ditt så vänliga sätt gör dig gladare. Att vila är dagens bästa handling i kärlek. Kan du vara på annan ort än bostaden så får du det omsorgsfullt och rart. Romantik verkar inte vara som bäst.
Skytten ca 22/11 - 21/12

Det mesta av det du gör blir bra, och man kan lita på dig. Någon vill ha dig till en förtroendepost, du är omtyckt. Den goda hälsan är din vän. Ett erbjudande om inköp kan komma och det verkar lockande. Jag tror dock inte att du har råd, så avvakta. Även med spel. Bästa vinst är att spara.
Stenbocken ca 22/12 - 20/1

Du kommer nog att få det än bättre nu vad det gäller ditt arbete. Förändringar där är till det klart bättre. Det positiva följer dig i sundhet. Vänskapen till dina vänner blir mer intensiv och du får uppleva lite överraskande inslag. Någon i din krets tycker om dig, så njut av detta.
Vattumannen ca 21/1 - 18/2

Det du gör i arbetet är mycket bra för dig. Din hjälpsamhet gör att du får höra vänliga ord. Med hälsan ska det vara solsken och friskhet som råder. Du tycks få det ekonomiska att fungera fint. En investering i något med en dator kan vara bra. Snåla i spel, så förlorar du inga pengar.
Fiskarna ca 19/2 - 19/3

Nu ska du inte ta på dig för mycket nytt av arbetsbördor. Låt dagen gå i rutinernas tecken. Det är bäst att ta det lugnt och försöka vila dig. Du har full fart på din charm, och blir du bjuden på fest så kan du få både roligt och rart. Du utstrålar elegans och en portion av spännande kärlek.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0