Mycket bra helg

Åh kvällen igår var helt underbar tillsammans med mina älskade kusiner, vi åt gott. Brasiliansk oxfilé med klyftpotatis, bearniessås och jättegod sallad. Till efterrätt blev det en chokladmousse tårta och kaffe. Sen tryckte vi även i oss massa godis och drack en massa vin.
Idag gick vi upp i skaplig tid och åt frukost, sen har vi suttit och pratat ute i solen. Så himla skönt väder. Sen har vi ätit god lunch och myst en massa. Nu är jag hemma igen och saknar de redan. Vi bor egentligen inte långt ifrån varandra men vi ses ändå på tok för sällan! Måste bli skärpning på det tycker jag. Eller vad säger ni?!

Jag hade tur och fick en tid i tvättstugan precis när jag kom hem, så nu rullar tvätten där nere i maskinerna. Skönt att slippa ha den sena tiden.
Jag är sugen på att göra något, typ träffa folk. Gå en promenad! Jag funderar även på om jag ska sticka till gymmet och träna, skulle behöva det också känner jag. men har haft en så gräslig huvudvärk nu ett tag och då känns det tungt att träna. Vi får se vad jag hittar på. Kram på er. A



Min vove♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0