myror i brallan

När jag kom till skolan imorse hade jag ställt in mig på att jag och jesper skulle arbeta järnet med vårat arbete eftersom det ska vara klart till nästa vecka! vad händer?!?! Jesper är sjuk... Jag blev först förbannad men när jag tänkte efter så kunde det ju lika gärna vara jag som varit sjuk, inget han kan hjälpa liksom :P Förlåt gubben!
Jag började arbeta själv och det gick framåt (iallafall första delen av lektionen) efter rasten så hade jag druckit för mycket kaffe så det blev myror i brallan och jag sågs inte till så mycket i klassrummet. Sprang och fixa massa annat.
Det blev lunch med freddie och sen gick jag till affären där min balklänning befinner sig för tillfället och sa att jag verkligen skulle ha den, valde även ut en sjal och en tiara som jag ska ha i håret.

Jag var på möte mellan 13-14 och sen var det hemgång för att sedan besöka gymmet.
Kom hem för en stund sen, helt slut. Har precis stoppat i mig mat och laddar nu för att plugga och tvätta hela kvällen medans mina andra vänner befinner sig på myskväll i eskilstuna.. jaja ibland hinner man inte med allt.

uuuuh jag har ångest, jag måste sätta igång nu, inte sen, utan NU..precis nuuuu!! jaja adjöss då!




Kommentarer
Postat av: Romeo

snyyygo

2010-03-24 @ 21:58:01
URL: http://strayboy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0