Så lyckad kväll

Det är inte skönt att vi har delat 5 personer på en säng och max sovit en timma inatt, det är inte skönt att min tandläkartid låg morgonen efter en galen kväll på krogen, hejhej andedräkten (hon dog inte) .. och det är inte skönt att jag sitter i skolan nu och är bakis som jag vet inte vad. Har setet och glott in i väggen i två timmar för att inte spy.. Nu mår jag iallafall lite bättre, men vill bara hem hem hem!! Kul att jag ska hämta barnen på dagis efter skolan..

Kvällen igår var oslagbar, så mycket studenter och så mycket trevligt folk! Som vi har dansat, skrattat, druckit och haft allmänt roligt. När man står på bardisken med 5 killar och kommer hem med ordentligt trasiga strumpbyxor då bevisar det hur kul man har haft det och jag hade verkligen grymt kul. Så kul att killarna var med ut. Kommer sakna ihjäl mig efter de när vi tar studenten. Men ska bannemej hälsa på Kim i thailand. När han flyttar har jag iallafall en anledning att åka dit :) Tack niklas för en galen förfest också, så himla kul!

jag tar bort min tandställning om 8 veckor :D Klart det kommer bli en lättnad att kunna le med tänderna igen och ha en relativt fungerande käke. Men samtidigt så trivs jag i den och den har liksom blivit en del av mig så kommer bli lite sorligt att ta bort den. Men fan vad jag ska le på studenten, hela världen ska få se mitt smile och mina tänder. hihi

Nej nu är det rast och jag säger bara en sak MC DONALDS!!!!! .A


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0