Tisdagen den 02 mars

Väduren ca 20/3 - 19/4

Det kan nästan kännas lite för bra när det gäller kärleken. Men du är omtyckt, och det just för ditt positiva sätt. Le och njut, du är en vinnare. Kan du spara en del av din inkomst nu så ska det kunna ge dig fin utdelning längre fram. Men i spel tror jag inte på vinst, så avstå från det.
Oxen ca 20/4 - 20/5

Får du kritik som gäller dig i kärlek, så blir du inte glad. Men du vänder kritiken till din fördel och kärleken tar fatt i dig på ett positivt sätt. En skada kan uppstå på något som du har hemma, men har du försäkring så klarar den hela reparationen. Någon spelvinst verkar du inte få nu.
Tvillingarna ca 21/5 - 20/6

Det kan vara en nyordning som gäller arbetet som ska diskuteras. Det kan vara rätt av dig att säga din åsikt. Hälsan klarar du bra och sundheten är du. Du bör ha fin ekonomi, men var försiktig och låna inte ut dina slantar om du inte får ränta på dem. Spel ger ingen vinst, så var mer sparsam.
Kräftan ca 21/6 - 21/7

Nu ska det bli någon form av konstnärlig utsmyckning på ditt arbete eller också får du nymålat, för här kan det bli vackert och nytt. Nu bör du kunna förbättra din ekonomi, då du verkar så träffsäker i det du gör. Men någon spelvinst tar du nog inte hem, så spara dina slantar.
Lejonet ca 22/7 - 22/8

Du ska nu vara försiktig med vad du uttalar dig om, särskilt om kärlek. Se upp så att ingen missförstår dig nu, var extra tydlig i ditt ordval. Nu verkar du kunna stärka din ekonomi och hamna på toppnivå. Erbjudande om ett fint inköp bör du få. Du verkar få det bättre, men inte genom spel.
Jungfrun ca 23/8 - 22/9

Lek med barn som stojar runt om dig kan det bli fråga om nu. De tycker om dig, de älskar ditt vänliga sätt. Men romantisk framgång får du inte. Något som rör böcker och skrift tror jag kommer att ge dig extra fin ekonomi. Du har goda idéer nu, och din skaparförmåga kommer att vara stark.
Vågen ca 23/9 - 22/10

Vill du göra ett frieri eller hoppas att få ett, så visst kan det vara rätt. Men jag tror inte att det ger dig någon större positiv framgång i dag. Det kan vara sämre ekonomiskt för dig nu så var sparsam och öda inte slantarna utan tänk dig för först, ingen spelvinst tycks vara aktuell för dig.
Skorpionen ca 23/10 - 21/11

Du kan komma att röna motgångar denna dag, men du klarar det bra och är snart igång igen. Känner du dig trött så är detta av övergående natur. Barn och ungdomar bör få ditt humör på topp. De kan nu ha lyckan att ge dig rätt tursiffra för vinst i spel, där lotto kan vara bäst.
Skytten ca 22/11 - 21/12

En ganska så vanlig dag när det gäller din kärlek, och det verkar vara bäst med det vanliga. Det är det trygga och framgångsrika som dominerar. Postbesked kan komma om pengar till dig och du bör bli så glad. Det kan komma som en överraskning för dig, men det är ju mycket välkommet.
Stenbocken ca 22/12 - 20/1

Andras idéer är nu bättre än dina egna. Härligt att du har så bra arbetskolleger. Du bör ägna mer tid åt att lyssna på andra. Frisk ska du vara. Något som har med affärer att göra kan leda till en kär invit. Har du med lantlig miljö att göra så är du som mest gynnad för raraste kärlek.
Vattumannen ca 21/1 - 18/2

Under den här dagen tror stjärnorna att en omändring kan bli aktuell för dig, och det bör ha med arbetet att göra. Den blir bra, säger stjärnorna. Även om du hoppas på att få bättre ekonomi tror jag att det dröjer ytterligare innan de stora pengarna kommer. I spel verkar du inte få någon vinst.
Fiskarna ca 19/2 - 19/3

Du kan få nya arbetsuppgifter och det kan bli ansträngande för dig. Det verkar i alla fall bra för dig och du bör vara omtyckt i ditt arbete. Nu kan du få en present. Kärlekstankar bakom eller inte, det har ingen större betydelse. Man tycker om dig, så var glad över denna så rara händelse.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0