Min vistelse i Skåne

Lördag:
Mamma hämtade mig 07.30 och vi åkte till Arlanda. Påväg in genom säkerhetskontrollen stötte jag på Catja och Andreas från paradise hotel, och damn var snygga de var! Och påvåg in i flygplanet kom Gert Fylking genom vip ingången.. haha!! Flygresan tog ca 40 minuter och det var helt klart så det fanns inga moln, en jättemysig flygresa. Vi landade 10.30 i Malmö och hej våren/sommaren. Man möttes av vårklädda tjejer, gräsmattor och en strålande sol. Mammas chef hämtade oss och skjutsade oss till Lund. Där tillbringade vi hela dagen fram till 17.00. Vi fick massor av information om universitete, linjen jag ska gå och massa mer. Vi åkte även en guidad busstur genom hela Lund där vi fick se alla platser man läste olika saker på. När mamma och jag var nöjda tog vi en sväng nere i stan som ligger precis vid AF borgen som är själva huvudbyggnaden för Lunds Universitet. Det var uteserveringar och folk satt redan och fika och drack öl med filtar och dyligt.


Nu var det dags att åka..






AF-borgen (här hålls alla sittningar, baler m.m.)

Här sitter man tillsammans och pluggar inför sina tentor






Lite senare vi åt lunch på lunds saluhall. Blev en enorm pizza slize för mig .. haha observera att det jag stoppat i mig av onyttigheter under två dagar är vad jag ungefär stoppar i mig på en månad hemma.. Men jag levde och jag var glad :) Huvudsaken va?! Lund stod som ett klart val, här vill jag tillbringa en stor del av min ungdom.


Bus-Max

En drink!

När vi var klara med Lund (vilket jag aldrig blev) så tog vi tåget mot malmö hem till mammas jobbarkollega. Där drack vi massa vin och åt gott. Hennes ungar var så himla mysiga. Lilla bus Max och ordentliga Amanda. Vi myste i soffan med alldeles för mycket godsaker och sen var det godnatt.

Söndag:
Vi åkte in till Malmös nyaste köpcentrum, entré hette det. Där gick vi runt till 15.30 och det blev lite små köp. Ett par riktigt snygga sommar skor fick jag av mamma :) Sen träffade vi mammas chef igen och hon visade oss de vackraste platserna i malmö. Åh jiiiises vad vackert. Vilka vyer och vilka hus och lägenheter. Tänk om man hade de pengarna. Och för övrigt så bor mammas chef nästan granne med Zlatan. Inget dåligt hus där inte, oj oj oj!
Vi fikade på espresso house och det blev ÄNNU MER onyttigt ;) Sen var det dags att åka mot flygplatsen. Vår vistelse i skåne var slut och jag var i princip förstörd. Jag ville inte hem!













Alltså kolla!!! ser det inte ut att vara på typ kanarieöarna?!

Klockan var fem på eftermiddagen en söndag, lite mer liv i folket än vad det är här hemma en söndag!





Zlatans hus som han köpte för 30 miljoner! Nu är det precis färdigrenoverat efter 2 år ...

Hejdå Skåne!

När jag satt och käkade på flygplatsen slog det sig ner en snygg kille precis bredvid mig, och när jag kolla närmare så vare ju erik segerstedt .. haha hur många b-kändisar har jag stött på nu .. hihi!!



Jag kanske inte måste säga så mycket mer om min vistelse i Skåne. Så otroligt mysiga människor, killarna var riktiga läckerbitar och när det sen öppna munnen blev det riktiga charmtroll också. Jag trivdes verkligen i Lund och jag måste verkligen plugga där. Det är mitt mål just nu. Ni måste hoppas åt mig!!!

Haha var det någon som orkade läsa allt?


Kommentarer
Postat av: MADELEINE

Du skriver så gulligt i din blogg alexandra:) Verkligen jätte kul att läsa.

2010-03-08 @ 21:31:12
URL: http://maddeskoldin.blogg.se/
Postat av: My

Jag läste allt sötnos och jag hoppas för dig:) om jag inte själv flyttar ner så kommer jag att hälsa på dig <3

2010-03-09 @ 10:48:17
URL: http://mykarlsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0