Vem är du när ingen ser?

Jag har ingen motivation att skriva just nu, vet inte vad jag ska skriva. Börjar bli tjatigt att skriva om mina rutiner och vad som händer under min vardag. Åter igen är inte jag en människa i skrift utan nästan översocial face-to-face istället. Jag önskar jag hade den skriftliga biten, jag vet jag har kompisar som är jätteduktiga på att skriva. Uttrycka mig i känslor på ett papper skulle inte vara dumt. Men nu är det som det är och jag kanske ska vara glad för att jag är social utåt och inte enbart över datorn? För det finns det många som faktiskt är.. Det värsta jag vet är att dra ur en människa saker när man umgås.. no no no här ska det vara humor. men klart de människorna har något annat fint istället, kanske en otroligt vacker utsida. Misströsta inte, vi alla har saker som vi kan vara stolta över hos sig själv, vissa har tjugo och andra har en sak. Men en sak räcker för att kunna se positivt på sig själv.

Så vad händer idag då?! (nu är jag tillbaka här igen hihi).. Jag åker till Uppsalas Universitet på öppet hus om 40 minuter. Kommer hem på eftermiddagen någongång. Allt är så spännande med nya skolor. Jag önskar Uppsala kommer beröra mitt hjärta lika mycket som Lund, så jag åtminstone har två skolor jag kan tänka mig.. För just nu är jag Lund-kåt så det bara smäller om det.
Blir ingen träning ikväll, utan det blir tråkigt pluggande. Måste ta tag i lite saker nu innan det bildas hög här med uppgifter.

Jag vet att ni är en del som läser och jag har svårt att tro att alla är från samma stad som jag, skulle vara roligt att veta vilka ni andra är :)? Ni i lilla mankan behöver självklart inte avslöja er, jag vet att många kanske snokar mer än vad de är intresserade av själva bloggen ;) Men det är helt okej ni kan vara anonyma. Men ni andra, jag är så nyfiken på vilka typer av människor ni är .. Så skriv gärna om ni vill, inte annars!

Nu blir det stressigt här, ta hand om er och ha en kanondag! Kramar i massor.A


Jag har inga bilder och jag tycker det är så tråkigt utan, så ni får lite gamla ett tag...

Kommentarer
Postat av: Anela

Vad använder du för locktång? :) Jättefint hår!

2010-04-07 @ 17:24:57
URL: http://anelamedettaiborjan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0