Alors on Danse

Jag ber om ursäkt för att jag inte syns till här speciellt mycket. Men det har varit en helg full med jobb och inte mycket fritid. Jag älskar mitt jobb, men jag hatar planeringen. Men det formar väl sig lite sen hoppas jag... Jag är ingen anställd som ger mig precis. Känns som att denna långhelg har hållt på i evigheter, men ändå har man inte fått någon vila. Men jag antar att man får klämma igen neggoträsket ett tag till.

Jag går sista riktiga skolveckan nu. 3 dagar är det denna vecka.. Däremot har jag en del plugg som kanske inte är det roligaste. Men jag ska verkligen kämpa mig igenom de här sista uppgifterna så slipper jag skiten sen.
Idag har jag min lilla uppkörning. Även också kallad utbildningskontroll. Den går till som en uppkörning för att kolla om man kan allt, och kan man inte så måste man träna på det innan. Hade jag legat i mer med teorin hade jag förmodligen haft körkort nästa vecka. Men kass som jag är så förstår jag inte vissa saker och det resulterar i att jag inte lär mig dem.. Har inte klarat faserna på trafikskolan så jag är inte grön än att skriva provet. jävla helvetes skit.

Sverige gjorde en bra match igår mot canada. Även fast jag bara kolla på halva ;) Jag och Madde hade spring i benen så vi gick på en liten promenad och handla godis medans killarna satt trogna med sin öl framför tven.



Nu är det dags att sätta fart. Hoppas ni får en bra dag! puss. A

Kommentarer
Postat av: Stina

Jag saknar ditt lilla vågiga hår!!!!!

2010-05-19 @ 13:05:36
URL: http://stinahallak.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0