Borde det inte vara tvärt om?

Herregud vad underbart väder, jag typ flög ur sängen när jag slog upp ögonen bara för att det var strålande sol redan 06.30! Jag börjar bli lite frisk också känner jag, nu har jag varit duktig som tagit det lugnt hela veckan och låtit bli att träna.. annars brukar det vara rätt svårt!

Det är så kul!! För människor som träffar mig dagligen så som mina nära vänner, klasskompisar, lärare, släkt m.m. DEM SER INTE ATT JAG TAGIT BORT TANDSTÄLLNINGEN! Medans fröknarna på dagis till barnan jag sitter barnvakt åt, vänner som jag mest har tillbringat min tid med på krogen och människor som jag oftast bara hälsar glatt på utbrister: ÅH DU HAR TAGIT BORT TANDSTÄLLNINGEN, GUD VAD FINT DET BLEV!
tycker det är lite skumt faktiskt, varför är det så?!?
Men tror det har att göra med att alla som står mig nära tänkte aldrig på tandställningen när jag hade den så det är liksom inget dem lägger märka till sådär :) jaja..

Slutar 11.40 idag, men eftersom jag har några ärenden att fixa så blir jag kvar till tvåtåget.. Och i eftermiddag och ikväll så finns det ingen smitning från min sida. Jag måste plugga Evolution, Samhälle och göra en labbrapport! Så enkelt är det !!

Nej nu måste jag göra mig klar här. Puss o Kram på er. A


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0