Ett knäpp med fingrarna och så var valborg över

Jaha då var Valborg över, så snabbt gick det!! Jag hade en bra valborg, vi började att grilla hemma hos Jossan som var en mycket go tjej.. Till en början var vi sju brudar och ni kan ju bara tänka er hur det är på en middag med bara tjejer ;) Det kom två killar förbi lite senare och dem höll på att smälla av när dem hörde allt vårt tjatter och speciellt våra samtalsämnen..
Senare drog vi till Krogen "Lunkan" där det var hejdundrans massa folk. Kul att träffa några som man inte träffat på ett tag. Tyvärr var det tumme ner på musikfronten så mycket dans blev det inte.. Det var det enda minuset, men istället blev det drinkar, lakritsshots och en massa skitsnack. Som sagt en helt lagom valborg!

Nu måste jag ladda om här för ska ut på Ub ikväll tillsammans med älsklings emelie.. Vi ska kolla på när Anders spelar och sen ska vi röja dansgolven. Ni anar inte hur danssugen jag är. Det fullkomligt kliar i hela mig. Hoppas det är bra musik bara !!!

Nu ska jag mysa lite med stina här som inte mår så bra stackarn.. Sen ska jag bege mig hemåt till min lilla stad igen.. Hoppas alla hade en lyckad valborg och att ni mår skapligt idag ;) .. Puss. A

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0