Full rulle i en kanelbulle

Har haft en urmysig kväll hemma hos Malin och David tillsammans med alex och marcus .. Bojne kom mot slutet också..Malin bjöd på kladdkaka och kaffe. En mycket god sådan! Sen har vi bara suttit och myst och snacka massa skit. Gud vad jag älskar sånna här kvällar, det är verkligen en sommarkänsla. Mer sådana ska det bli (!!!!)

Nu ska jag ta av mig mina hängande tunga örhängen för mina öron blöder typ nu .. Inte så skönt.. Sen ska jag nog ta ett bad. Ikväll blir det mys med baby!
En god nyhet är att jag inte ska jobba imorgon :D det betyder SOVMORGON! Hur skönt är inte det?! Det var år och dar sen jag fick sova ut, utan att behöva passa en tid. Men ska inte sova bort hela dagen för imorgon ska det bakas massor av bullar. Full rulle i en kanelbulle ;)

Nej dags att göra något vettigt. Puss. A




Kan man ha en snyggare mage?! Jag är avis på den där magen måste jag säga ;)

Jag saknar turkiet tillsammans med stina baby, jag saknar drinkarna, jag saknar dem galna nätterna, jag saknar våran bruna hud, jag saknar att flyta runt på luftmadrasser i havet.. Jag saknar alla turkar (nästan alla) Stina vi måste åka igen !!!!!!!!!!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0