Halkan var ruggigt rolig!

Nu är jag hemma. Halkan var nog bland det roligaste jag har gjort ! :D Först när vi kom dit så fick vi prova hur det kändes att krocka i 7km/h.. Och jävlar vilken smäll det blev av bara den lilla hastigheten. Man fick sitta i en stol som dem släppte i nerförsbacke och sen kom det ett stopp som man small i . Nu har jag verkligen respekt för farten efter denhär dagen.
Sen gick vi igenom 30 minuter teori och sen gick vi ut för att köra. Första gången jag körde i en bil själv var idag. Kändes jättebra faktiskt :) Vi fick pröva att tvärnita på torrt och halt väglag och se skillnad på bromssträckan, sen fick vi prova styra undan en "älg" och jävlar vad jag snurra runt i bilen. Har nog aldrig slirat så mycket som jag gjort idag. Sen skulle vi lära oss att undvika sladd i kurvor och ja där for jag iväg rätt bra också.
Sist men inte minst. Jag fick sitta i en bil som voltade (sakta) och sen fick jag hänga upp och ner i bältet. Och det var riktigt läskigt och otäckt. Hela huvudet blev fyllt av blod och ja det var verkligen obehagligt. Jag blev godkänd på halkan och jag har verkligen lärt mig mycket av denhär förmiddagen.



Har hämtat biljetten till studentfeste på lokomotivet idag också, känns som det är dags snart.. jiii vad det pirrar i magen!
Sen när jag kom hem till mariefred så gick jag till mitt nya jobb och fick veta tider. Och jag kommer spendera minst 3 hela veckor på WaterLilly i mariefred .. Kläder, hudvårdsprodukter, smycken och inredning. Alltså butiksbiträde. Kanske inte är det roligaste men det funkar ..Jobb är jobb och jag behöver jobba så mycket jag bara kan.

Sen kommer jag ju även jobba på slotts cafét och även lite som vikarie nu i början av sommaren. Kommer inte alls få mycket ledigt vilket bekymmrar mig, men och andra sidan så mår jag bra sen i höst med ordentligt med pengar i fickan.

Nej jag måste försöka plugga lite nu.. Måste peta i mig lite mat också, är dödshungrig. Puss.A


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0