Jag älskar min bror över allt annat!

Lansvägskörningen imorse var skitkul! Fick åka i samma bil som en okänd tjej, så vi turades om att köra. Men hon var gullig och lika nervös som mig så vi skratta bort det. Något som måste hände fort innan uppkörningen är att mina ögon och min hjärna måste sammarbeta. JAG SER INTE SKYLTJÄVLARNA..Det resulterar i att jag kör fel, kör för fort och massa annat som är olagligt. Jag måste köra mer som en kärring tror jag för att hinna se allting.

Provet i Evolution är överstökat och det gick inte alls som jag ville, visst det funkade men jag är inte nöjd som jag borde vara.. Vi får se hur det går, gick det vägen är jag ledig resten av alla fredagseftermiddagar förutom den sista då vi ska fika. Klart jag är där då :D haha ..

Mamma kommer snart och hämtar mig, vi ska handla och sen åka hem till dem. Det blir grillning på schemat och massa annat mys. Martin (min brors kompis) kanske ska käka med oss, riktigt skön och härlig kille så det blir kanonkul tror jag.

Vi får se när jag kommer hem ikväll, kan inte lägga mig allt för sent eftersom jag ska köra till skärholmen imorgon bitti och då måste jag vara pigg.. Nej dags att kila. Hoppas alla får en bra fredagskväll. Puss. A


Jag älskar dig bror!♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0