My own way

Hurra jag har klarat min första fas av teorin på körskolans program. Nu har jag bara 5 stycken kvar! ;P Jag börjar fundera på hur mitt huvud är funtat. Om det går såhär dåligt att lära sig saker nu, hur ska det sen gå på högskolan?! Äsch jag lämnar det just nu. Är lite stolt över mig själv att jag klarat en fas iallafall.. Var nära att klara andra fasen också, men hade ett fel för mycket. Sådant är så surt!

Kom nyss hem, har slitet arslet och benen av mig på ett riktigt underbart spinningpass. Just spinning tycker jag är tråkigt i längden, men väldigt bra träning. Det är sådan power tillsammans med musiken. Ska försöka övertala mig själv till att köra minst ett spinningpass i veckan, springa två gånger och sen köra afro! Det kommer bli tufft nu när jag börjar jobba eftersom jag slutar så sent och då missar jag passen. Så det blir väl mest löpning på mitt träningsschema.

Att hämta barnen idag var jättemysigt.. Arthur var lika glad och se mig, hugo alltid lika besviken över att behöva lämna sin älskade skola där dem idag lekte batman. Vi var iallafall en stund i lekparken och sedan gick vi hem. Jag lagade fläskfilé med dragonsås och sen hade dem en bulgursallad färdig som var hur god som helst. Nej min dag har helt enkelt varit bra!

Kul att det ska regna på min bal.. Men som vi alla vet så hoppar vädret hela tiden så det kommer säkert ändras till sol. Jag hoppas det iallafall.. Visst låter jag positiv! :)

Nu tänkte jag sätta mig och plugga lite körkortsteori. Puss o Kram! .A


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0