En kanonbra kväll!!

















hahah sjukaste bilden.. jag lipade bara och han vände sig om och skulle sätta handen för sitt eget huvud för att han inte ville vara med på bild.. Det var alltså inte tänkt att han skulle nypa mig i tungan ;) ..

Ja vad ska man säga, jag hade en helt galen kväll. Jag är så fruktansvärt glad att jag gick ut för det var nog det roligaste på länge. Förstår inte att min kropp inte är helt pajjad idag efter all dricka!! Hur fan lyckas jag få i mig så mycket .. Det är helt ofattbart.. Anders band var grymma och vi rockade självklart loss framför scen mestadelen av tiden, annars stod vi på dansgolvet där under. Jag säger bara Tequila Rose!!! Det godaste som finns, jag och emelie tömde 14 sådana shottar ;) Dock inte var..
När det stängde vid 2 blev det hem för efterfest ute hos anders.. Och ja där var vi till 06.00 imorse. Riktigt kul alltså!!

Nu har jag sovit 6 timmar och jag är hur glad och pigg som helst.. Ska äta något snart sen ska jag plugga resten av dagen så jag slipper ikväll.. Ska försöka mig ner till stan och handla också. Måste ju käka tacos ikväll, det är ju söndag!

Nej jag måste lämna datorn nu! Later. A

Kommentarer
Postat av: empan

Tack för den bästa kvällen på länge älskling!!

2010-05-02 @ 14:11:36
URL: http://emeliejennylinnea.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0