You makes me smile

Det var grymt skönt att springa igår!! Men det var massor av djur som skrämde skiten ur mig, ormar och duvor m.m. När jag kom hem var det mellanlandning i duschen för att sen gå ut och gå en promenad. Vi kom inte så långt så vi gick ner och handlade och satte oss sen nere vid vattnet och myste. Älskar kvällssolen! Skön vinst för sverige igår mot frankrike :) Ni är väl la bra sverige ..

Imorse var jag uppe med tuppen, 05.10.. Inte roligt inte roligt.. Eftersom jag ska köra halkan idag så måste jag vara i eskilstuna redan vid 8 och det betyder att jag måste ta 7-tåget. Har körlektion därefter så jag blir klar så jag kan ta 12-tåget hem. Då ska jag sola, sen ska jag på möte om ytterligare ett jobb som jag fått :D Men det är inte där jag kommer jobba mest, utan bara hjälpa till under ägarens semester. Ni får veta ikväll vilket jobb det är..
Sen ska jag träffa alex när hon slutat, vi ska fika och mysa. Åh det var såå länge sen. Sen blir det barnvakt en liten stund. Måste plugga lite ikväll. Måste bena av det sista.

Nej nu måste jag pigga på mig här om jag ska kunna köra bil.

Här ska ni få en riktigt skön låt (men väldigt annorlunda.. dem säger att det ska bli årets sommarplåga) som jag inte kan sluta lyssna på. Dra in alla positiva känslor och släpp loss. Ha en grym dag alla fina!♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0