Äter sura bilar men är ändå glad

Jag tycker inte godis är gott längre alltså.. kanske de första bitarna men sen mår jag bara illa.. Men kanske likabra det.. Allt partajande får stå för mitt onyttiga. skräll! jag tror inte det är något påhitt det där med att alkohol förstör hjärceller för jag var bäst på memorie förut och nu vinner liksom 4 åringarna över mig.. aah det är inte okej jag vet. en annan gör sig liksom för barnens skull, jag får verkligen kämpa för att vinna. men jag kan iallafall bygga ikeamöbler så behöver ingen kille för det ;)

nej sista arbetsdagen imorgon för veckan. jag ska bjuda mina kollegor på tårta och kanelgifflar. det är dem värda! de är för bra :) och jag kommer blir kvar på samma ställa ett tag till, hur länge vet jag inte helt hundra.
dags för mamma alex att sova, jag har verkligen blivit mamma. uppe på nätterna och blir väckt flera gånger om nätterna. kommer till jobbet med påsar under ögonen. jo tyson är ju faktiskt en bebis. en kattbebis och minst lika uppmärksamhetsberoende om nätterna. men jag älskar honom!


Är vi inte lika?! och visste ser han ut som en liten tigerunge på andra bilden. åhh gulligull

godnatt alla rara, puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0