Drömmar som liten

Mina händer är totalt förstörda..Dels har min lilla kissemiss bitit/rivit sönder dem så de är helt köttade och sen använder jag mängder av handsprit om dagarna på jobbet.. Så de helt såriga och börjar få eksem. det gör ont!! Men något som älskar handsprit är mina naglar, oj oj oj vad de växer.. Så ikväll ska de filas ner ca 3 mm.. och jag lovar de är långa ändå.. skumt!! Men funderar på att smörja in händerna i babyolja och sätta på plasthandskar över natten. Babyolja funkar till allt!!!

Det är så fruktansvärt skönt att svettas och jag vet inte hur många gånger jag sagt det.. Verkligen köra slut på sig själv. Hade jag inte vetat vad jag ville bli skulle jag vilja resa utomlands och jobba med träning och hälsa. hade varit grymt kul!
Men istället ska jag sätta mig i skolbänken i 3 år och plugga.. Men oj så kul det kommer bli på vägen. och träna kan man ju alltid göra ändå. har man börjat en gång är det svårt att sluta för det är så himla kul och man mår så bra.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen köra på lite sex and the city.. sen blir det sängen för att orka sista arbetsdagen på veckan imorgon :) puss!!


Som liten sa jag alltid att jag skulle bli stor och stark med mycket muskler och så spände jag dem alltid såhär framför spegeln.. hahah


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0