Fått en flaska i huvudet

Jag har vässat så mycket pennor idag att jag har fått blåsor på fingrarna, kan ni tänka er!!! Annars har jag varit ute en hel del idag, kallt men väldigt skönt. Har precis satt på en tvättmaskin och ska strax åka iväg och träna.. sen väntar kinamat på mig när jag kommer hem. lovely!!

När jag stod i badrummet hör jag bara krasch.. och så tänkte jag "neeeej min sista och enda lilla spegel" ... och det där lät patetiskt, var inte riktigt så jag menade. Men ni vet det kan vara bra att kolla hur frisyren ser ut bakifrån osv.. ni tjejer förstår mig och ni killar kan bara hoppa över denna mening. Men iallafall så kommer jag ut och ja spegeln var i tusen bitar och min lilla bebis trampar i glasbitarna. så nu har jag setat och pillat glasflisor ut hans små bebisrosa tassar. ah det är inte lätt ibland. lika snabb man måste vara på jobbet med barnen måste man tydligen vara hemma också.

Kan inte få nog av "gubben i lådan".. åh vad jag får good feelings av den låten. Och ni kanske vet vid dethär laget att jag tycker om att planera, eller ah rättare sagt måste planera sådär någorlunda.. Jag och alex håller redan på att planera helgen och helgen efter som kommer. haha ja herregud inte konstigt att livet går fort när man aldrig klarar av att leva i nuet. måste jobba på det.

Imorgon börjar jag jobba halvtid på småbarnsavdelningen och halvtid på storbarn. Ska bli kul! :)
nej dags att byta om nu känner jag.

puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0