jag är så nöjd nu

Måndagen är snart över, shit vad fort dagarna går .. Det är väl förmodligen för att jag inte hinner med något annat än jobb och träning! Men dagen har iallafall varit kanon och tränat har jag också gjort. Men jag har en sträckning i innerlåret sen i lördags. fyyy så ont jag har. Hoppas det går över snart.

Av alla mina skor jag köpte i lördags så var det ett par inneskor till jobbet. Och jag skojar inte men de luktar förjävligt illa om dem. Har aldrig varit med om något värre. det luktar kossa och ladugård. Vart jag än går så osar lukten upp i näsan på mig och jag blir tokig, vill bara försvinna från mig själv.. Hela huset vet nu iallafall att det är mina skor som luktar och inte jag men de skrattar bara .. alltså det är det värsta jag känt på länge, hur gör man i produktionen för att få dem att lukta så illa? blääääääääää

Imorgon fyller min älskling Alex 21 år!!!! Jag hoppas hon har tid att bli firad av mig för då ska jag bjuda på alkohol och mat!! Sen blir det kryssning näst nästa helg för ännu mer firande!!!
Jag tror jag ringt 4 samtal och ingen svarar, vart håller alla mina kära hus? men snart ringer väl alla på en gång skulle jag tro..
Nej dags för lite dumlekolor tror jag, puss




Kommentarer
Postat av: My

KRYSSNING SÅ JÄVLA ROLIGT VI SKA HA!! som jag sa fötterna upp och huvudet ner. puss på dig

2010-10-18 @ 21:36:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0