Underbara sol och underbara jobb

Åh dagen har varit den mysigaste på länge!! Först var vi i skogen hela förmiddagen och solen sken.. Sen hela eftermiddagen har vi haft öppet hus för alla föräldrar och syskon.. Så med andra ord fullt hus med fikakorgar, föräldrar, mor och far föräldrar och massor av barn. Riktigt mysigt! Jag längtar faktiskt lite tills jag har egna barn och får gå på sånt där.. Men det blir väl om några år. Ska hitta en kärlek först! ;)

Är helt slut i kroppen efter träningen igår så skulle helst av allt bara vilja ligga hemma och vila mig, men det är lika bra att köra på när man är frisk. Så det blir som vanligt afro dans ikväll.. Kanonkul!




http://www.aftonbladet.se/wendela/barn/article7232440.ab

Han har 10 barn, 36 barnbarn och 9 barnbarnsbarn sedan tidigare.
Nu har Richard, 71, och nya frun Lisa, 25, blivit föräldrar – till tvillingflickor.
– Vi ska försöka få barn igen om ett par år. Jag har bara tre grabbar, så jag vill gärna ha en till, säger Richard Roden.


Herregud säger jag bara.. Kan man ens få barn när man är 71 år gammal?! Tydligen kan man det .. Jag tycker inte det står speciellt rätt till att skaffa barn när man är i den åldern. Ska barnet bara hinna bli kanske 7 år innan pappan dör?! Ja gud det finns så mycket sjukt i världen..


Nej nu måste jag byta om och kila iväg. puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0