Äkta kärlek

Hade en så himla allt i allo kväll igår!! Huvudrätten blev teriyakimarinerade kycklingspett med ris och jordnötssås och till efterrätt blev det jordgubbsparfiet med kolasås. Ja ni förstår inte hur gått det va !!! Hade aldrig ätit på harry's förut utan enbart gått ut för att partaja. Men riktigt kanonställe att äta på och inte alls så farligt dyrt heller. Min älskade stina var tvungen att åka hem vid 22.30, men jag stannade kvar med Kim och Freddie och det bar av till Sylvia. Och sedan droppa det in lite fler grabbs. Åkte hem 00.30 inatt eftersom jag skulle upp tidigt idag. Men galet vad jag älskar er, det är sjukt. jag delar allt med er och tydligen nu även mina bröst ;) haha så jävla sjukt och jag höll på att pissa ner mig av garv..

För att göra det kort så finns det bilder som inte är så påklädda från Bulgarien eftersom jag sola så där. Men hade liksom inte tänkt att någon skulle få se dem eftersom det ändå är en del av mig. Men för 3 månader sen när killarna var hos mig så råkade de klicka till på musen och de bilderna kom upp. och stackarna har haft så ångest sen dess och verkligen mått dåligt för att de inte vågat berätta. men igår tog de modet och gjorde det och fan vad jag skratta.. Mig gör det inte ett dugg eftersom de är som mina bröder och som sagt jag skulle kunna dela allt med dem. men tycker så synd om dem att de hade sån ångest i 3 månader för att de råkade klicka upp dem, ni är för gulliga!!

Jag är så jävla ovänn med Tyson så det finns inte... Det är swimmingpool i köket, jord i hela vardagsrummet, 3 trasiga växter, smycken ligger under badkaret och han håller på att lära sig klättra upp på min hylla där jag har alla fina saker.. OCH ALLT DETTA HÄNDE IMORSE OCH INATT!! inte mycket sömn så nu är jag sur som jag vet inte vad på honom.. Jag måste köpa honom en liten flicka tror jag!

Så vad händer idag? Jo jag ska åka och hämta mormor 11.30 ute i Läggesta och sen ska vi åka och hämta thaimat innan vi åker hem till mamma och pappa. Mamma ska firas ytterligare än gång och hela släkten kommer från båda sidor. Min bror är hemma och alla mina älskade kusiner kommer. Åååhh♥

Kvällen är fortfarande ett stort frågetecken?!?!? Vi får se :)
Nu måste jag försöka lugna ner tyrannen och äta frukost.

puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0