Alexandra den icke-allsmäktige!

Jag önskar att jag var gud och kunde ändra på allt elände. Jag vill ge alla dem jag älskar lycka och framgång, men jag räcker liksom inte riktigt till. Jag vill ha mer kraft att förändra saker. Jag sätter hellre mina vänner, min pojkvän och min familj framför mig själv. Men det räcker ändå inte till, jag blir så frustrerad! detta tynger mig..

Har varit på ett spinningpass, alltid lika jobbigt. När ska det bli lättare? Förmodligen när jag fimpar! Och hur ska jag ta tag i det? Jag har ingen motivation och ingen vilja. Så det är kört på en gång. Jag ställer mig frågan hundra gånger om dagen, Hur i helvete kan man inte vilja sluta röka?! .. jag måste vara dum i huvudet. Men jag vill inte.. Men samtidigt så luktar jag illa, förstör min kropp, förstör min träning och tömmer plånboken väldigt fort. fyfan jag måste hitta viljan!

På fredag kommer min älskade mor & far, alltså det finns ingen som fattar hur mycket jag saknar dem. Jag kommer grina som ett barn när jag ser dem. Är i känsliga perioder just nu. Måste vara mina förbannad p-piller.. Ledsen, sur, glad, arg, finnar, svettningar (inga dåliga).. men min mamma har lärt mig att det finns alltid något positivt med en sak. Helt riktigt. Mina bröst växer och växer. Så jag får väl niga och tacka!

Jag saknar jonas något förjävla mycket, men 6 dagar kvar sen får vi en hel vecka tillsammans! ♥



nej om jag kanske skulle duscha, plugga, kolla bb och sen sova. Min vanliga rutin så att säga. puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0