Avstängd

Jag mår inte bra av det här.. Jag har inget liv och ingenting är kul längre. Jag har inte skrattat en enda gång idag och de som känner mig vet att jag alltid skrattar. Jag vill lägga mig ner och gråta och aldrig sluta. Jag vet att det inte kommer hjälpa men jag orkar inte mer. Just nu är jag färdig att hoppa av, det är inte min grej det här. Men samtidigt vill jag inte eftersom det är det här jag vill jobba med, det är mitt framtida liv och jag vägrar jobba med någonting annat. Jag är så arg på mig själv att jag ger upp så lätt nu för tiden. Vart är min envishet och min energi?! Jag bryter ihop för ingenting och jag vill inte träffa någon. Jag vill åka någonstans där ingen kan nå mig! Mina känslor är helt borta, jag kan varken känna glädje, lycka, kärlek, hopp, irritation, trötthet, vakenhet .. ingenting fungerar! Något i mitt nervsystem måste vara feeeeeel!


De ringde mig från Restaurang Athena här i Kalmar och tyckte om mig efter att ha läst mitt personligabrev och cv och ville att jag skulle provjobba .. Men som sagt får jag inte plats med mer jobb i sommar. Så jag sa att jag gärna jobbar extra i höst och kanske lite i augusti. Det var hon mycket positiv till så jag skulle komma in i augusti och provjobba då istället. Detta kanske borde vara kul?! Men neeej detta glädjer mig inte heller.

nu ska jag gå och laga mat, tjoohoo det roligaste jag vet verkligen ..... eller?! men äta bör man annars dör man kanske jag borde lyssna till..

adjöss


Kommentarer
Postat av: Anonym

skärp till dig nu för fan

du har precis ALLT....utseende,charm,intellekt,lägenhet,pojkvän,familj,massor med goda vänner,erbjudanden om jobb(hur många tror du har det???)du är frisk, snygg, trevlig,omtänksam,du ska bli världens bästa barnmorska och du gnäller och klagar på att allt är så jobbigt

shape up och ta saker o ting lite mer med en klackspark och framför allt var GLAD o NÖJD med allt du har och sitt inte och grotta i det du inte har

puss från en av de som tycker du är bäst och som älskar dig

2011-04-05 @ 19:15:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0