lite paus

Ibland är det rätt skönt att ha en blogg, speciellt när man pluggar. För helt plötsligt får man upp i huvudet att man kanske ska skriva i bloggen (egentligen är det väl för att ta paus från pluggandet).. Men det där erkännde jag aldrig för er :)
Har skrivit klart mitt reflektionsprotokoll som ska vara inna senast 16.00 idag.. Har efter det lyckats läsa 40 sidor litteratur till nya kursen. Himla intressanta saker. Vi människor är väl för häftiga varelser. Fast nu såhär i efterhand skulle jag kunna tänka mig att bli labbråtta istället för sjuksköterska. Så skiter sig det målet så vet jag vad jag ska kämpa till här näst.

Laborationerna idag var super kul, gud så vi har odlat bakterier. Längtar till torsdag då vi ska få kolla på de små äckliga sakerna.. Vi har gått runt med vita rockar och hållt på med massa olika vätskor och eld. Super kul verkligen. Ja så labbråtta är nog inte helt fel det heller. Kan tänka mig att det är väldigt mycket kemi och mattepluggande, inte riktigt min grej kanske:P

Ska fortsätta läsa lite till och sen sticka iväg och träna lite spinning! puss




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0