Helgen i sitt Esse

Ikea var fantastiskt, in hoppade två lyckliga kvinnor, två lyckliga barn och en mindre lycklig mentalt förberedd man! Det var inte så lite vi handla heller, två sängar (extra sängar i), skrivbord, stora bokhyllor, köksö m.m. Tror vi hade uppåt 20 stycken paket där varje vägde minst 40 kg. Så det var ett gympass från start till slut på den dagen. 
 
På kvällen kom mamma & pappa hem till oss på kräftskiva och ååh vad gott det var. Jag åt och åt och åt och alla tyckte jag skulle sluta äta men jag åt och åt och åt lite till ;) Både kräftor, räkor, melon, ostar, baguetter, vindruvor, kex, västerbottenpaj m.m. 
Till efterrätt avnjöt vi Icas goda kladdkaka och kaffe. Mycket bra kväll!
 
Igår åkte jag ut till mina kusiner på morgonen för att hjälpa till att skruva ihop lite av det vi hade handlat dagen innan. Jag och Åsa han skruva 2 sängar på 3 timmar. Helt sjukt vilka jättesängar! Första sängen tog 2 timmar och sen när vi visste hur det skulle byggas ändrade vi om ordningen på byggandet och byggde smart istället..då tog det bara 1 timma!
 
Åkte hem till 16.00 då Handbollsfinalen skulle börja. Vilken jävla rysarmatch, jag nästan käka mina fingrar under dem sista 15 minutrarna. Det är inte okej för hjärtat att visa sådant här på tv! Trots att Sverige inte vann så kämpade dem jävulskt bra och kan stå stolta på en andraplats!
 
Meningen var att vi skulle gå och se nya Batman på bio igår, men jag var helt slut efter dagen så jonas sprang iväg och hämta mat och så kolla vi på film hemma i soffan istället. 
 
Idag är det måndag och jag är typ frisk vilket betyder att jag ska sätta igång med träningen på riktigt igen. Vågar jag säga såhär? Då blir jag väl sjuk under dagen istället :P .. Idag efter lunch så är det rygg och triceps som står på schemat! Men först ska jag luncha med mamma ♥
 
Det viktigaste för mig nu är att äta bra, få kontakt med alla musklerna igen och gå UPP i vikt. Jag har rasat nästa 3 kg på att bara ha ett träningsuppehåll! Och då är det inge fett som försvunnit utan muskelmassa :(
 
Ha en bra dag allihopa! ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0