Hemsk morgon.. spyor, blod och smärta

Vaknade imorse kl 8 av en konstig, obehaglig, skrämmande, smärtsam känsla i hela kroppen. Jag kunde inte sätta fingret på vad det var, det enda jag visste var att jag mådde sjukt dåligt. Smärta i magen, ett fruktansvärt illamående och en konstig värk i huvudet. Jag tänkte bara knäpp som jag är "nu är det dags, nu kommer jag dö!!".. Jag ringde Jonas och var ledsen och livrädd. Jag hade verkligen PANIK!!!
När vi lagt på så gick det inte ens 1 sekund, jag sprang in på toaletten och låg över toaletten i magsmärtor och spydde 4 gånger.. Såg att jag hade drabbats av den kvinnliga veckan och började fundera över om det var det som var problemet?! Visst har jag haft rediga mensvärkar och ätit starka piller, men detta var något fruktansvärt. Tanken blev då istället "Jaahapp magsjuka och mänsvärk samtidigt, vilken jävla kombo.. grattis alex!!" .. Efter mitt lilla toalettbesök var jag helt slut, mådde fortfarande lika dåligt! La mig och försökte sova, gick sådär med den där smärtan och det enorma illamåendet :(
Men efter mycket om och men så somnade jag och vaknade upp kl.11 och mådde (peppar peppar) mycket bättre. Konstig huvudvärk och öm mage men illamåendet och smärtan var tvärborta. Rolig start på en ledig dag måste jag säga......
 
Nu mår jag fortfarande bra förutom förkylning och huvudvärk. Men visst är det konstigt?! Jag kanske åt något konstigt igår? Jag kanske råkat svälja ner bakterier från min svullna hals ner till magen? Fått jordens värsta mänsvärk?! Eller kanske en bebis magsjuka?!.. Vi kommer förmodligen inte få reda på orsaken. Men huvudsaken är att jag inte mår sådär dåligt nu, och det gör jag inte :)
 
Ikväll ska jag hem till Emelie & Emil på middag och mys, det ser jag fram emot! Mer än så har jag nog inte för skrivandets stund. Hoppas ni mår bra, puss!
 
småtjejerna reda för fest! ;)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0