Lite av varje

Nu kliver jag av mina 12 arbetsdagar med endast en dag ledigt. Nu ska jag äntligen få vara ledig i två hela dagar :) Det ska bli så himla skönt! Jag har redan gjort en lista på saker som jag ska fixa dessa dagar. Jobbar man inte med det ena jobbar man med det andra ;) Idag fick en av tanterna en motitionscykel som jag och Theresa skruva ihop nu på slutet av arbetsdagen. Herregud vilken komplicerad cykel, inte någonting stämde och skruvar fattades. Sådant tycker jag inte om, köper man grejer som inte är uppbyggda ska alla tillbehör finnas med i kartongen!!
 
 
Ikväll får jag finbesök av min älskade Sofie! Ska bjuda på lasagne & sallad och till efterrätt blir det blåbärspaj med vaniljsås. Hon åker tillbaka till Linköping i helgen så det blir sista gången jag ser henne för ett tag framåt. Ska åka och hälsa på henne sen när vi båda kommit igång med skolan ordentligt. Svänga mina lurviga i Linköping är nog inte så tokigt! :D
 
 
Måste även graulera min älskade bror som kom in i Uppsala igår! Så nu flyttar han inte så långt bort iallafall. Tror han kommer stortrivas där.
 
Imorgon bitti åker jonas iväg till Göteborg och blir kvar där över natten. Han ska kolla på fotboll på Ullevi. Så jag blir solo och det ska bli så skönt med lite ensamtid! ;) Att slippa höra ljudet från OS på tv:en ska bli ett rent nöje! Är så trött på sport så jag kräks! Men jag lär ju sakna honom lika snabbt igen! Tur är väl det... 
 
Nu måste jag ner till tvätten, fick nämligen för mig att jag skulle tvätta för en timma sen... helt plötsligt (jonas klaga över att han inte hade några rena kalsonger!!), jag skämmer bort honom alldeles alldeles för mycket! Jag måste skärpa mig....Men nu kallar iallafall rena kalsonger ;) Puss o kram!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0