Mitt underbara jobb

Go kväll på er! Det har varit en bra dag på jobbet..Jag kommer verkligen sakna jobbet när jag börjar plugga igen. Jag har nog inte haft ett roligare jobb. Varenda gång jag berättar vad jag gör på jobbet rynkar folk på näsan och bara "usch, är det verkligen kul?!" Jaaaa det är det, jag älskar det! Jag hjälper dem gamla och sjuka med lycka vare sig det är bajs, kiss, snor, intelligens som små barn, evigt tjatande, tvätt, matningar, disk, duschningar m.m.
Jag får så mycket tillbaka av dessa fina och underbara människor som har levt så långa liv fullt med minnen och historier. Nu jobbar ju jag på låst avdelning så mina tanter är ju inte riktigt som "vanliga" gamlingar. Det krävs tålamod ut i fingerspetsarna.
Ibland får jag gå in på toaletten och andas djupt för att inte få nervsammanbrått på plats. Men jag lugnar mig och kommer alltid ut med ny energi. Dem är ju faktiskt sjuka och det är därför många av deras beteenden faller sig. Men samtidigt som jag får en snyting i ansiktet får jag en smaskig puss på kinden, så det är verkligen underbart samtidigt som det är riktigt psykiskt påfrestande ibland.
Men jag ser äldre människor med respekt, dem har så mycket mer i sina kroppar och huvuden än vad jag har. Är man nere så märker dem det direkt vare sig dem pratar eller inte. Då får man säg ett smek på kinden istället!
 
 
Har bränt av ett ben pass idag, blir aldrig skönt och köra dem passen.. Det är lika jobbigt varenda gång! Mina små kycklingben bara skakar. Köpte även nytt protein idag. Samma märke som mitt förra bara att jag bytte smak till choklad/hallon. Riktigt nöjd faktiskt :)
 
Nu ska jag ta en dusch och sen krypa ner med baby som kom från träningen lite tidigare idag. Lite mys i soffan sen sängen! Ta hand om er ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0