Projekt garderobs-rensning

Hade en väldigt trevlig kväll igår! Gick över till Emil & Emelie på middag, det blev fläskfilé gryta och ris. Himla smarrigt! Sen tog jag och emelie en promenad genom stan på 1 timma innan vi återvände tillbaka för att titta på fotbollen och snacka skit. Väl hemma i min tysta mörka lägenhet satte jag mig vid datorn en stund innan jag la mig i sängen och låg och läste fram till 01.00 inatt. Det var så skönt och så rofyllt! 
Min morgon har även den varit underbar, vaknade kl8?!? Så tidigt brukar jag aldrig vakna, men jag kände mig totalt utvilad och pigg. Men ingen hemma och inga måsten gjorde att jag blev kvar i sängen 1 timma till med boken i hand. Jag känner mig helt lugn och avslappnad idag utan stress, jättehärlig känsla faktiskt! 
 
Sitter just nu och äter frukost, ska ta tag i projekt rensa & städa garderoberna! Jag har så sjukt mycket kläder (mycket jag inte använder, men som tar plats). Jag hittar inte det jag vill åt. Sen är det snart dags för lite höstshopping :D Så det måste ju finnas plats åt allt det nya! 
 
Ni ser ju själva hur det ser ut:
(plus en korgsektion i den stängda garderoben som ni inte ens ser på bilden)
 
puss&kram!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0