Ett besked

Då var utbildningens första seminarium avklarat, det gick galant! Jag tackar tusen gånger för den fantastiska läraren vi har, herregud det är sådan skillnad från Kalmar! Jag älskar henne, hon är verkligen där för våran skull!

Morgonen började ju inte speciellt superbra..Först och främst var det svinigt kallt och jag hade en känsla i magen av att tåget skulle vara försenat. Det stod att det skulle bli 5 - 6 minuter försenat, så det var väl okej... När jag väl kom ut till läggesta (kl 9.20) så står det att tåget är försenat till 11.16!! Jag tänkte direkt att detta måste vara ett stort skämt! Men icke sa nicke, en människa hade slängt sig framför tåget vid huddinge så all tågtrafik var kaos. Jaha tänkte jag...där rök det där obligatoriska betygsgrundande seminariumet.

Men det var som att anden i flaskan dök upp och stockholms expressen (buss) stod utanför och väntade på mig.. Jag slängde mig på och 100 kr fattigare och en timmas resväg till eskilstuna gjorde så att jag hann i tid. Jag tackar för det! 

Min förkylning börjar äntligen ge sig efter 3 veckors tragglande.. Nu vill jag träna, jag behöver det! Sen så väntar något stort, behöver bara ett litet besked och detta gör mig galen. Snälla lilla besked, jag behöver dig just nu så jag kan slappna av! Senaste tiden av stress har pajjat min mage totalt, nu måste jag skärpa mig. Det är inte synd om mig och det är ingen annans fel, det är jag.. bara jag som måste sluta stressa!

Nu ska jag krypa ner med värmekudden och vila en stund innan jag tar tag i mitt enorma dokumt på 128 sidor, vad är kunskap?

kram!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0