Vi startar här!

Jaha, nu ska jag göra ett tappert försök att hålla liv i min lilla blogg.. Lite nya design kanske kan hjälpa mig på traven så har fixat och trixat lite idag med alla förbannade koder. Så vad tycker ni?!

Jag är fortfarande dunder förkyld så det blir en lugnt helg, även J har blivit dålig så det går inte många knop hemma hos oss. Vill ni veta något kul? Jag tänkte väl det :) 
Vi ska kolla på en lägenhet på Måndag, jag hoppas verkligen den är bra för då flyttar vi inom 2 veckor. Skulle vara så himla skönt.

Tiden har rullat på och jag har jobbat min sista vecka med barnen, kommer sakna dem så fruktansvärt mycket ♥ Har även hunnit med en helg i göteborg hos alex, den var så kanonunderbar att jag aldrig ville åka därifrån. Jag saknar hennes så himla mycket här hemma!!
Älsklingen och jag har passerat våran ettårsdag, ja tiden går ju så fort.

Nu sitter jag här och inväntar gladiatorerna med ett glas rödvin. Tänkte att det kanske skulle kunna hjälpa mig att döda bacillerna, om inte annat så är det väldigt gott :) 
Det är 1 dag kvar nu sen drar skolan igång. Första veckan är så fullplanerad så det inte är sant. Både skola och aktiviteter eftersom det är nollningsvecka. Inte alla som får nollas två gånger ;) Men ledsen för det är inte jag!

det var helt galet!! men tror dock inte det kommer bli lika galet nu, för detta är inte en studentstad på samma sätt som Kalmar var.

Nu ska jag bädde ner mig med världens mjukast filt och ha en mysig lördagkväll med min kärlek! puss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0