Vem vill ha platt mage och bra hållning?!

Mer eller mindre så vill nog alla ha en platt mage..Har man en "utåtputande" mage så beror det oftast på att de inre magmusklerna är svaga.. 
Ni kanske stiger upp på morgonen och tittar er i spegeln och så tänker ni, åh gud nu tycker jag om min mage...varför är den inte såhär hela dagen?! Jo för vi måste ju äta mat och maten bildar gaser som gör att våra magar sväller lite. Men om vi bortser från gaserna så kan vi ändå jobba oss till en plattare mage trots att vi äter hela dagarna. 
 
De inre magmusklerna syns inte, men dem fungerar som ett blixtlås och drar ihop magen.. Så har vi starka inre magmuskler så kommer det hålla ihop magen även när vi äter och låter inte då magen svälla lika mycket. De inre magmusklern är även jätteviktiga för våran hållning och för våra ryggar. Om ni står rakt upp och suger in naveln men ändå kan andas så har ni den bästa hållningen för eran kropp och rygg. 
 
Gravida kvinnor som fött sina barn kan ju ofta återgå till sina ursprungskroppar utan problem, men oftast putar alltid magen ut lite och det är för att dem inre magmusklerna är förslappade och orkar inte hålla ihop magen ordentligt. Detta går självklart att träna upp!
 
Jag vet att detta är ett laddat ämne och detta inlägg handlar inte om något ideal...utan handlar om hälsan till eran kropp. Yttre magmusklerna är enbart ett utseende men de inre är viktiga för eran kropp. Så vem vill inte rädda kroppen samtidigt som man får en platt mage på köpet?! så upp i plankan nu. Klara färdiga gååå!
 
Lite övningar man kan göra:
 
plankan:
 
vridning: (starta i position och sen genom att vrida så lite som möjligt på höften sträcka upp en arm i taket och tillbaka, sen nästa arm)
 
fällkniven: (räcker med att bara sitta och hålla balansen i början, sen kan man utveckla den)
 
 
Kan även säga att allt som kommer inifrån kommer påverka erat yttre. Det ni stoppar i er kommer synas på eran hy, hår naglar osv. Blir ni starka i kroppen kommer det synas på eran kroppshållning. Det finns "större" människor som är grymt vältränade och smala tjejer som ser ut som en påse hö med en hållning och muskelförtvining som heter duga. Vem mår bäst?!
 
Ut och sola med er i det fina vädret och tänk på era kroppar, ni har ingen extra i garderoben som ni kan plocka fram när eran inte orkar längre! puss o kram

Kommentarer
Postat av: daugaard

bra tips darling mycket bra =)

2012-07-05 @ 09:20:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0