Blödig

Jag tror jag lider av allvarliga hormonrubbningar! Jag grinar för minst lilla och då behöver det inte ens vara något sorligt. Nu sitter jag här och bölar åt postkodsmiljonären när dem delar ut pengar till människor i samma område. Okej om jag grina för att jag inte får några pengar, men nej här sitter jag och gråter för att dem blir så glada. Grinar till varenda avsnitt av Älskling du har blivit en tjockis gör jag också. Vad är det för fel på mig?! Känner mig skitlöjlig!
Sen är det ju skillnad på att känna sig ledsen, tycka något är sorligt till att gråta..det ska ju mycket till för att tårarna ska rulla ner från ögonen. Men det gör det minnsan på mig varje gång jag är "ledsen" eller "lycklig". 

Sen tänkte jag på en sak, förr gick det alltid bra saker på tv på Fredagar.. Nu går det bara tråkigt! Jag får stå ut med Let´s dance (det är bara kul när det är fartfyllda danser) en timma innan högklackat börjar. För det är hur bra som helst! Sen när baby kommer hem ska vi titta på nya american pie filmen.

Har tryckt i mig 12 bitar sushi, så nu är jag så mätt så mätt! Ska lägga mig och gäsa lite här på soffan en stund. Trevlig kväll på er finisar!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0