Det gäller att må bra

Idag är jag något mer utvilad än vad jag var igår, sömnen inatt var verkligen väl behövlig! Jag har även världens bästa kille som ställer upp nu när det är lite rörigt, kommer med kramar och fina ord. Igår diska han två gånger OCH lagade mat. Finns inga ord, han är amazing! ♥

Jag vägde mig imorse och min startvikt är på 52,4 kg. Jag kommer väga mig på samma sätt om exakt en vecka och hoppas vågen står på några kilor mer då. Mitt mål är ju att gå UPP i vikt. För när man vill bygga muskler måste man få i sig mer energi (mat) än vad man gör av med. Vet att många andra strävar efter det motsatta resultatet, de vill gärna göra av med mer energi än vad dem får i sig och då bränner man fett. Men det är en helt annan del. Så jag hoppas alltså jag har gått upp några kilo på en vecka. Vad tror ni, tror ni jag klarar att gå upp eller kommer jag gå ner?! Eller samma vikt?


Jag själv är inte så intresserad av vikter egentligen, men för att veta om jag utvecklas genom bygge av min muskelmassa har jag fått strikta order om att väga mig. Så nu får vi se :)

Nej nu måste jag göra mig iordning för en heldag i skolan om nervsystemet. Njut av dagen!


Kommentarer
Postat av: Linnea

Sjölvklart kommer du klara det Alexandra :)

2012-05-08 @ 09:32:57
URL: http://linneaaajohansson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0